adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Vand bass MTD Kingston Z - 6 corzi

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Vand bass MTD KZ6 in stare foarte buna, fabricat in iulie 2011. Imi pare foarte rau sa-l dau si o parte din mine spera sa nu-i gasesc cumparator, dar il vand strict din motive financiare si pentru ca am facut upgrade la un Sadowsky cu 5 corzi.

Basul suna foarte bine si consider ca a ajuns aproape de apogeul lui ca ton; lemnul s-a uscat frumos si a fost cantat zilnic, fiind singurul meu bass. Are un ton foarte versatil si datorita preamp-ului activ cu EQ pe 3 benzi (joase, medii, inalte).

Este destul de usor pentru un bass cu 6 corzi, respectiv doar 4.3 kg si foarte lejer la mana. Corpul este din mahon cu artar, iar griful din artar.

Nu are defecte, ci doar niste mici zgarieturi in zona intrarii jack (din cauza contactului cu scaune cu margini din metal) si pe spate, de la curea (se pot vedea in poze).

Se poate proba si preda personal in Bucuresti sau expedia prin fan courier oriunde in tara.

In pret intra si strap-ul si case-ul din imagini. Poate parea un pret maricel pentru cei ce nu cunosc MTD-urile si nu au cantat pe unul, dar va asigur ca este unul foarte bun pentru cum suna.

Mai multe detalii despre bass gasiti pe pagina lor oficiala ( [link]