adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

 • Termenii "ad.info.ro", "site-urile", "site-ul", "noi", "compania" reprezinta firma Refero Group SRL si serviciile sale oferite prin acest site.

 • Compania are sediul principal in Odorheiu Secuiesc, Olarilor 5.

 • Termenul "Utilizatorul" reprezinta toate persoanele fizice si / sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul ad.info.ro, indiferent de motiv.

 • Termenii „Termeni & Conditii”, „Principii de publicare anunt gratuit”, „Date de siguranta”, „Explicatii despre securitatea datelor” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare. Prin accesarea ad.info.ro sunteti de acord cu termenii de mai sus, care sunt folositi pentru a asigura ca site-ul functioneaza pentru toata lumea.


Folosirea ad.info.ro

ad.info.ro isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului regulament, incluzand , dar nelimitandu-se la aceastea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de functionare/utilizare. ad.info.ro poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile. Indiferent de instintarile prelalabile , utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor modificari. Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul Regulament, precum si corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastra sunt in intregime responsabilitatea dumneavoastra. Prin Completarea Formularului de inregistrare si click-ul butonului "Inregistrare", ulterior activarea prin e-mailul trimis de catre ad.info.ro pe adresa furnizata de dumneavoastra:

 • reprezinta o garantie ca sunteti persoana fizica, ca aveti implinita varsta de 18 ani sau varsta peste 14 ani si aveti consimtamantul parintilor sau tutorelui legal de a utiliza acest site web si presupune acceptarea in totalitate a prezentului contract. In cazul in care reprezentati o persoana juridica, parteneriat sau orice alta forma juridica de organizare in conformitate cu standardele de comert inregistrarea dumneavoastra este o garantie.
 • sunteti de acord sa furnizati in Formularul de Inregistrare informatii corecte, clare si reale si orice alt tip de informatie necesara pentru conditiile de plata si va angajati sa actualizati in mod corect si permanent prezentele informatii.
 • reprezinta si garanteaza ca aveti autoritatea de a utiliza serviciile conform prezentilor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord/nu va manifestati acordul asupra Termenilor sau oricaror altor modificari, singura optiune este de a va dezactiva de la prezentul Serviciu.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU PREZENTII TERMENI, NU COMPLETATI FORMULARUL DE INREGISTRARE, NU VA AUTENTIFICATI CU CONTUL SI PAROLA INDIVIDUALA.

Acceptarea contractului de utilizare si a modificarilor

Acest contract se aplica site-ului ad.info.ro, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul ad.info.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile stipulate in acest document, nu folositi site-ul ad.info.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Termeni & Conditii", „Principii de publicare anunt gratuit”, „Date de siguranta”, „Explicatii despre securitatea datelor” noastre. ad.info.ro poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termeni & Conditii" deoarece acest document este legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului ad.info.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul ad.info.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: anunturi gratuite, forumuri, servicii de vanzare-cumparare, felicitari virtuale. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului ad.info.ro pentru furnizarea serviciilor sale. De asemenea, intelegeti si sunteti acord cu faptul ca serviciile oferite de ad.info.ro pot include anumite comunicate de la Refero Group, precum anunturi legate de noi functionalitati, mesaje administrative, si newsletter, si ca acest tip de comunicare este considerat ca facand parte din statutul de membru si puteti opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfarsitul newsletter-ului. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt" . Serviciile oferite de ad.info.ro se adreseaza in mod special utilizatorilor de Internet din Romania si sunt impartite in 2 categorii: gratuite si cu taxa.

1. Serviciile gratuite sunt reprezentate de mai multe facilitati, disponibile online:

 • inscrierea de anunturi de mica publicitate de catre persoane fizice sau juridice in baza de date ad.info.ro
 • publicarea acestor anunturi pe Internet
 • posibilitatea de cautare simpla, avansata, vizionare, salvare a anunturilor
 • posibilitatea de setare de alerte de cautare pentru categoriile de anunturi care prezinta interes pentru utilizator
 • posibilitatea de contact a alor utilizatori
 • posibilitatea de trimitere de felicitari virtuale
 • posibilitatea de a seta evenimente in calendar

2. Serviciile cu taxa se refera la afisarea pe site a fomelor de reclama acceptate si la promovarea prin intermediul e-mailurilor informative a produselor, serviciilor clientilor companiei.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie sau fara a fi inregistrat in momentul in care va activati anuntul prin email primit de la ad.info.ro

Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:

 • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
 • sa publicati anunturi cu continut ilegal;
 • sa publicati anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa;
 • sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
 • avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
 • promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
 • posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
 • adaugati mai multe anunturi avand acelasi continut sau inteles
 • sa adaugati anunturi in categorii care nu au legatura cu continutul anuntului

ad.info.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile in cadrul procesului de moderare si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate. Va rugam sa folositi optiunea de notificare a moderatorului pentru orice informatie care vi se pare suspecta, ilegala, defaimatoare pe acest site.
ad.info.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile, felicitarile virtuale, ii garantaii companiei dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici. Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Utilizarea materialelor

ad.info.ro va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o copie a materialelor de pe site doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanta de Urgenta a Guvernului 123/2005 si legea 329/2006. Intregul material este proprietatea Refero Group SRL, continutul acestui site web este dreptul exclusiv a companiei, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Informatiile sunt stocate pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre Companie in tari din cadrul Uniunii Europene, accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si / sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

De asemenea, utilizatori isi dau acordul ca prin postarea anunturilor pe ad.info.ro, acestea sa poata fi publicate si pe site-urile partenere.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul ad.info.ro

ad.info.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati ad.info.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; sa mentioneze numele dumneavoastra in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si are dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener ad.info.ro. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dumneavoastra in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Obligatiile ad.info.ro

ad.info.ro nu are obligatia de a controla informatiile oferite de catre utilizator si disponibile pe site. Materialul furnizat de catre utilizator poate fi neplacut, vatamator sau inexact, poate contine greseli de scriere, singurul raspunzator pentru forma, continutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul. In eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Compania (ad.info.ro) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. Deasemenea, ad.info.ro isi rezerva dreptul de a stoca in baza de date anunturile si adresele de contact furnizate de catre utilizator pe care poate sa le foloseasca in scopuri publicitare insa nu isi asuma nici o responsabilitate fata de intarzierile care pot aparea la furnizarea datelor, nu are nici o responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile, din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe. Deasemenea, Compania (ad.info.ro) nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea serviciilor sau securitatea aplicatiilor sale. Dumneavoastra luati cunostiinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site. ad.info.ro nu ofera nici o garantie ca:

 • serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului ad.info.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
 • orice eroare de program va fi corectata;
 • orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de ad.info.ro se afla astfel la discretia utilizatorilor si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni & Conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni & Conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni & Conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Refero Group SRL in privinta utilizarii site-ului ad.info.ro, constituind unica conventie dintre dumneavoastra si companie si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor oferite de ad.info.ro 
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. 
Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si ad.info.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile publicate si / sau transmise in Internet de catre utilizator, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, revine in exclusivitate utilizatorului.

Incheierea acordului

Compania Refero Group SRL, ad.info.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz) SC Refero Group SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 • Scopul colectării datelor este:furnizarea de bunuri si servicii (pentru activităti specific agentiilor de turism) si transmiterea de informatii în scopuri informationale sau marketing si publicitate.
 • Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi unele dintre aceste date(indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti în mod optional să furnizati alete informatii suplimentare(indicate în anumite pagini din site), toate acestea fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii (pentru activităti specific agentiilor de turism) si transmiterea de informatii în scopuri informationale sau marketing si publicitate.
 • Refuzul dumneavostră în furnizarea acestor informatii determină imposibilitatea accesării serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii.
 • Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:angajati si anumiti colaboratori ai SC Refero Group