adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Troliu MACON Winch 6000

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Troliu MACON Winch 6000

Lbs tracţiune: 6000 lbs / 2,725 kg

Puterea motorului: 1,9 CP / 12V

Telecomanda radio

Raportul de transmisie: 226:1

Frână: automatic

Dimension: 380 x 115 x 190

Greutate (kg): 14,5

Diametrul şi lungimea: 6,4 mm / 17m

Garantie: 2 AN!

Avem troliu pe stoc!

Transport 24 ora pe toate Romania!

Recomandări importante înainte de alegere:

1.The BEST Price

Calitatea să fie criteriul cel mai important, nu preţul cel mai mic! Să nu fie primordial economisirea a 20-30 euro, dacă te ocupi cu tractări şi remorcări atunci din asta trăieşti (nici maşina nu este ARO), iar dacă ai o maşină de teren atunci ştii că troliul şi cauciucurile nu pot să fie de calitate îndoielnică! Un troliu de bună calitate este puţin mai scump decâz unul slab, însă diferenţa de preţ se recuperează din 1-2 tractări! În cazul în care troliul este de calitate slabă, se va strica exact în momentul tractării şi te vei uita doar cum tractează altcineva. Dacă ai o maşină de teren, să nu fii nevoit să te plimbi pe jos kilometri întregi după un tractor, că troliul tău s-a stricat exact în momentul în care ai cea mai mare nevoie de el! Tractoristul îţi va lua de trei ori suma economisită la cumpărare.(Am comercializat şi alte mărci. Nu este plăcut să auzim de la clienţi numai despre probleme, de aceea rămânem doar la marca de încredere)

2.WARRANTY

Garanţia: nu ia în considerare doar durata perioadei de garanţie! Garanţia noi o primim de la producător, dar tu o primeşti de la noi. Chiar dacă ai avea probleme, nu trebuie să cauţi producătorul în Polonia, în Germania, în China, sau altundeva. Garanţia se acordă în locul cumpărării! Dispunem de toate piesele de schimb, până la ultimul şurub, nu există timp de aşteptare!

3.Time Is Money

Timpul înseamnă bani: dacă trebuie să aştepţi zile întregi pentru sosoirea troliului, trebuie să refuzi tractările şi remorcările, să contramandezi aventura off road din weekend. Dacă cumperi de la noi, eviţi acest lucru! Troliile noastre ajung în cel mult 48 de ore oriunde în ţară! Mai mult! În cazul în care totuşi ai avea nevoie de reparaţii în garanţie, pe perioada reparaţiilor primeşti un troliu la schimb, să nu-i duci lipsa în această perioadă.