adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Tomulesti Giurgiu

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Tomulesti Giurgiu

Vand casa finalizata in anul 2016 ( noua ) , in suprafata totala utila de 240 mp. Pt mai multe poze cu exterior /interior , va rog sa ma contactati pe whats up. Distanta 1 ora fata de Bucuresti 60 km mai exact, in Tomulesti Parter + mansarda, living 49 mp, 3 dormitoare mari 20 mp fiecare, 2 bai mari, o bucatarie foarte spatioasa, 2 terase perfecte pentru a va bucura alaturi de familie dotate cu mobilier de terasa, canapea, fotolii masa de sticla , cu gradina amenajata unde te vei simti ca la munte ! Brazi, tuia, pini, si alte plante ornamentale. Toate utilitatile in functiune. Tot terenul are 1500 mp, partea de curte este betonata. Fosa septica este betonata la fel si padocul cainelui. Anexe (foisor cu mese si banci pentru gratar, magazie ptr scule, beci mare -toate betonate). Casa a fost mereu locuita deci nu a avut timpi morti in care sa nu fii fost ingrijita.

Unul din cele 3 dormitoare, noi le-am amenajat ca si dressing. Pentru doamne, dressingul este un must have. Asa ca, sunt sigura ca va indragi ideea de a avea suficient loc ptr a-si aranja hainele. Dormitorul matrimonial are pat Mobexpert hamlet de 2.75 m x 2 (imens), perfect ptr cuplu, plus comodele si plasma samsung de 116 cm, iar in living canapea imensa Kika, plasma de 126 cm Philips, plus restul mobilierului Mobexpert iar tapetul este de cea mai buna calitate aplicat de profesionisti. Bucataria a fost facuta la comanda, la fel si mobilierul dintr-una din bai.

Mobilierul l-am folosit timp de 2 ani. Deci se poate numi nou. Toate camerele Au aer conditionat.

Boiler Ariston. Top calitate. Distribuitor pe fiecare calorifer in parte, plus termostat. Internet si cablu prin fibra de la digi, energie electrica fara pene de curent.

Magazine in imediata apropiere. Casa se poate vinde si fara mobilier, iar pretul poate fii negociabil.

Zona este una foarte linistita si retrasa, daca vreti sa scapati de stresul din orase si de trafic, este alegerea perfecta. Ptr cine are copiii, este caminul de vis, ca si locatie, spatiu, liniste. Veti avea o stare de bine inca de cand veti veni sa o vedeti si va promit ca va veti simti ca acasa ! Imobilul cu tot cu teren, curte si casa se poate vinde imediat. Toate actele fiind in regula.

Ne dorim sa oferim casa , unor oameni la fel ca si noi, cu un suflet mare si dornici sa se rupa de nebunia din oras, sau de ce nu, chiar si cuiva care este in cautarea unei case de vacanta. Pretul este cu tot cu mobilier.

Ma puteti contacta oricand ptr o vizionare. Iar pentru mai multe poze , ma puteti contacta pe whats up.

Multumesc si hai acasa !