adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Titan - Th. Pallady - Metrou Teclu 2 camere parcare inclusa

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Titan - Th. Pallady - Metrou Teclu 2 camere parcare inclusa

Apartamentul este amplasat la aproximativ 12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Image, Dedeman, Leroy Merlin.

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+3Et, dotat cu lift modern si parcari subterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 58.98 mp. Acesta este alcatuit din: un living, o bucatarie, un dormitor, baie, hol, un balcon cu acces din camera de zi si bucatarie.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 90% la antecontract : 67.999 Euro TVA inclus

Pret promotional - avans 15% la antecontract : 72.399 Euro TVA inclus

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.