adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Titan - 3 camere Theodor Pallady - Metrou Teclu

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Titan - 3 camere Theodor Pallady - Metrou Teclu

Apartamentul este amplasat la aproximativ 10 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu. In proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan, Iris Mall, Dedeman, Jumbo, Kaufland, Ikea.

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+4Et+5R, dotat cu lift modern si parcari supraterane si subterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 82.04 mp. Acesta este alcatuit din: o camera de zi, doua dormitoare, bucatarie, doua bai, hol, doua balcoane cu acces din dormitor, camera de zi si bucatarie.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie cu incalzire, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 90% la antecontract: 89.810 Euro + TVA

Pret promotional - avans 15% la antecontract: 102.857 Euro + TVA

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.