adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Titan - 2 camere Theodor Pallady - Metrou Teclu

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Titan - 2 camere Theodor Pallady - Metrou Teclu

Apartamentul este amplasata la aproximativ 10 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu. In proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan, Iris Mall, Dedeman, Jumbo, Kaufland, Ikea.

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+4Et+5R, dotat cu lift modern si parcari supraterane si subterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 48.25 mp. Acesta este alcatuita dintr-o camera de zi cu bucatarie open space, un dormitor, o baie, un hol, si un balcon cu acces din bucatarie.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan tripan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 15% la antecontract: 65.000 Euro +TVA

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.