adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Titan 2 camere - Th. Pallady - Metrou Nicolae Teclu, sector 3

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Titan 2 camere - Th. Pallady - Metrou Nicolae Teclu, sector 3

Apartamentul este amplasat la aproximativ 15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Nicolae Teclu. In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall, Metro, Auchan Pallady, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si Ikea.

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+3Et. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida calitate superioara. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul cu 2 camere este decomandat si are o suprafata totala de 73.33 mp. Acesta este alcatuit din : o camera de zi ,o bucatarie , 1 dormitor , 1 baie ,1 hol, 1 balcon . Accesul in balcon se face din toate camerele .

Locuinta se vinde complet finisata si dotata cu centrala termica proprie, incalzire prin pardoseala , obiecte sanitare pentru baie, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice.

Proiectul este amplasat aproape de mijloacele de transport: (10-12 min. de mers pe jos)- statia de metoru Nicolae Teclu , iar ca alternative exista si celelalte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei : RATB 23; 27; 40; N111 si altele.

Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona: MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Obi, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman si Decathlon Pallady, restaurante, pizzerii, cafenele, parcuri.

Metrou 1 Decembrie 1918 si Nicolae Teclu, mijloacele de transport in comun RATB : tramvai 40, 27, autobuz 311 la 15 minute de mers pe jos, parcurile IOR si Titanii, marile centre comerciale ale cartierului Titan : Auchan Titan,Iris Mall, Dedeman, Jumbo, Dechatlon, Ikea 2.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 80% la antecontract: 87.600 Euro fara tva

Pret promotional - avans 5% la antecontract: 92.200 Euro fara tva

Pentru detalii complete si vizionari va rugam sa ne sunati la :

0770.410.410

0770.450.450

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.