adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Titan - 2 camere Metrou 1 Decembrie 1918

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Titan - 2 camere Metrou 1 Decembrie 1918

Apartamentul este amplasat vis a vis de Parcul Teilor la aproximativ 10-12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou 1 Decembrie 1918. In proximitate regasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Lidl , Kaufland , Auchan Titan, Dedeman, Jumbo, Metro etc.

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+11E, dotat cu lift modern si parcari supraterane si subterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 57.46 mp. Acesta este alcatuit dintr-o camera de zi cu bucatarie open space, un dormitor, o baie, hol si un balcon avand acces atat din camera de zi si bucatarie cat si dormitor.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC, usi de interior si usa metalica la exterior, dispune de incalzire in pardoseala.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 90% la antecontract: 64.350 Euro + TVA 5%

Pret promotional - avans 50% la antecontract: 70.000 Euro + TVA 5%

Pret promotional - avans 15% la antecontract: 76.050 Euro + TVA 5%

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.