adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Taut

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Taut

Alege sa te stabilesti la Taut, 50km de Arad si vei avea avantajul vietii in mijlocul naturii, liniste si aer curat.

Locuinta noua, 2022, se remarca prin designul modern, estetic si functional al spatiului de locuit.

Parterul casei se compune dintr-un living open-space spatios si luminat cu ferestre mari, potrivit pentru reunirea familiei, un birou, un dormitor, doua bai, hol de acces, garaj si terasa. Etajul mansardat gazduieste doua dormitoare, un living spatios si luminos cu vedere panoramica, o baie mare. Podul casei este amenajat pentru depozitare. Terasa spatioasa are amenajat un gratar din caramida.

Casa are sistem de drenaj al fundatiei, structura de caramida, grinzi si planseu din beton armat, dupa cele mai riguroase standarde in domeniu, este izolata termic exterior, podul este termoizolat cu spuma poliuretanica, pardoseala este din lemn stratificat si marmura brescia sarda, glafurile interior sunt din marmura iar la exterior din granit, incalzirea este in pardoseala. Tamplaria exterioara este profil Salamander iar usile de interior lemn masiv cu balamale ingropate si inchidere magnetica.

Curtea interioara a casei este amenajata peisagistic, arbori si arbusti fructiferi si ornamentali, gard viu din chiparosi recent plantat si un ciubar urias de lemn cu apa calda pentru 8-10 persoane.

Casa are 2 fronturi stradale si o suprafata de 2896mp teren.

Anexa, renovata in totalitate, poate servi drept casa pentru musafiri sau spatiu comercial cu 3 camere, 2 bai si centrala termica.

Pentru alte detalii, apelati cu incredere la 0745205380, 0744951067.