adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Tablă cutată inchideri hale industriale, ferme agricole, depozite

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Tablă cutată pentru hale industriale, ferme agricole etc. Tablă cutată pentru inchideri hale industriale, ferme agricole, depozite

Tablă cutată cu profil înalt este folosită în construcţii industriale, în cadrul realizării acoperişurilor cu pantă mică şi în cadrul planşeelor intermediare.

Tablă cutată este soluţia optimă ca suport pentru acoperişuri tip terasă şi planşee cu deschidere între reazeme de la 3 m la 7 m. Este folosită pentru utilizări industriale, la clădiri mari(depozite, hypermarket-uri), la realizarea de acoperişuri cu pantă mică( unghi de până la 5°), la clădirile multietajate pentru planşee intermediare. Grosimile disponibile sunt 0,70 mm, 0,88 mm, 1, 00 mm şi 1, 25 mm. Profilele T90, T 135, T 153 şi T 200 sunt realizate din tablă de oţel zincat şi prevopsit, cu proprietăţi mecanice ale unui oţel de calitate S320GD+Z100 (sau Z275) şi pot prelua încărcări mari fără a se deforma, fiind soluţia ideală ca suport pentru acoperişuri tip terasă, în combinaţie cu produse termoizolante şi hidroizolante disponibile pe piaţă. Pentru construcţiile mici şi medii recomandăm tabla trapezoidală cu profilul: T8, T14 plus, T18,T18 plus, T35, T35 plus, T50, T55, T55 plus, T60. Tablele T90 şi T135 sunt folosite în cazul construcţiilor mari de servicii, şi anume al halelor de producţie.Pret de producator, livrare in toata tara consultanta gratuita nu ezitati sa ne contactati prin email sau telefonic.