adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Splaiul Unirii, Confort City, etaj 1/11, mobilata si utilata modern

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Splaiul Unirii, Confort City, etaj 1/11, mobilata si utilata modern

va propunem spre vanzare o garsoniera situata la etajul 1 in complexul rezidential Confort City intr-un bloc de 11 niveluri dat in folosinta in anul 2011.

Este compusa dintr-o camera de zi, o baie, o bucatarie, un hol si un balcon.

Are o suprafata totala de peste 37 mp. Garsoniera este dotata cu centrala termica proprie.

Se vinde complet mobilata si utilata asa cum se vede in prezentare( echipare completa baie, mobilier de bucatarie, frigider, masina de spalat rufe, aragaz, canapea extensibila, dulap, birou.

Complexul rezidential este format din 12 blocuri, construite si izolate foarte bine, cu parcare supraterana si subterana, prevazute cu bariere iar accesul se face cu cartela. Daca nu se doreste si achizitionarea locului de parcare atunci se pot inchiria locuri de parcare contracost atat suprateran cat si subteran contra cost pentru 60 lei/luna.

In complex aveti acces la 2 magazine alimentare, 2 saloane de infrumusetare, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, 2 parcuri, etc

In cazul in care platforma/ siteul pe care o gasiti promovata nu pune la dispozitie si turul virtual va rog sa ne contactati sa vi-l punem la dispozitie pentru o prezentare cat mai completa.