adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Sistem alarma

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Vand sistem complet de alarma whirless+cabluFORTEZZA PRO GSM COM8832 + urmatoarele:

-detector miscare:11 buc

-contact magnetic-9 buc

-sirena exterioara+acumulator-1 buc

-detector fum-1 buc

-tastaturi whirless armare/dezarmare-2 buc

Centrala contine urmatoarele:

Kit-ul contine: 1 centrala de alarma, 1 tastatura pe cablu cu display LCD, 2 telecomenzi, 1 transformator 13V AC 2A, 1 cutie metalica, 1 antena externa de camera GSM, 1 manual de instalare si utilizare in limba romana.

Se pot inrola urmatoarele dispozitive wireless: detectori de fum, gaz, prezenta, inundatie, contacte magnetice, telecomenzi. Atentie : se pot inrola detectori/telecomenzi wireless doar din gama Fortezza Pro

Caracteristici:

8 partitii independente (o partitie reprezinta o multime detectori care sunt activati si dezactivati simultan, de catre acelasi utilizator). De exemplu, la o locuinta de tip duplex se pot instala o singura centrala de alarma, 1 sirena si 2 tastaturi. Se vor defini 2 partitii care se vor utiliza independent.

32 zone wireless (pentru inrolarea detectorilor fara fir), 8 zone pe cablu (pentru conectare detectorilor pe fir), 128 de zone pe cablu adresabile.

se pot inrola maxim 32 detectori wireless, 16 telecomenzi/tastaturi wireless. La centrala se pot cupla se asemenea maxim 10 tastaturi LCD pe cablu.

suporta max. 8 sirene wireless bidirectionale .

se pot inrola max. 32 de intrerupatoare electrice wireless.

PRETUL ECHIPAMENTELOR in configuratia prezentata a costat 2639 LEI!!!