adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Reparatii acoperisuri Servicii de Calitate

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Reparatii acoperisuri

Servicii de Calitate

Apelati cu incredere la serviciile noastre oferite de un personal calificat! 

reparatii acoperis / montaj acoperismontaj lindab / tigla ceramica / tabla tip tigla / tabla faltuitaconstructii case / mansardarigard fier forjat / porti metaliceferestre mansardafinisaje interioare / exterioarepavaje 

Noi va oferim asistenta de care aveti nevoie la orice ora din zi si din noapte. Ne puteti contacta pentru orice intrebare legata de locuinta dumneavoastra, fie ca este vorba de reparatii acoperis, montaj lindab/tigla ceramica, realizare mansarda, finisaje interioare / exterioare, constructii, hidroizolatii, invelitoare etc.

Ati tot cautat un pret corect si ati primit numai preturi supraevaluate? Nimic mai simplu: contactati-ne pentru a primi pretul corect!

Avem cele mai bune preturi la reparatiile si montajul de acoperis chiar daca este vorba de tigla metalica sau tigla ceramica. Va configuram cele mai bune pachete la hidroizolatii mansarda, la izolatiile interioare cat si exterioare. Beneficiati de preturi avantajoase la sistemul pluvial.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati!

Noi suntem profesionistii de care aveti nevoie!

Suntem specializati in comercializarea si montajul unei game variate de materiale pentru invelitori, precum si a materialelor complementare reusind sa satisfaca practic orice cerinta in domeniul acoperisurilor.

Experienta vasta a fiecarui angajat, capatata de-a lungul timpului in domeniul invelitorilor, face ca astazi sa va putem oferi siguranta maxima in montajul acoperisulrilor de calitate.

In aproape 25 de ANI de activitate avem realizate o gama vasta de lucrari in domeniul acoperisurilor. Ne ocupam cu tot ceea ce inseamna monataj de invelitoare(oferim consultanta si solutia tehnica, achizitie materiale, prelucrare accesorii, transport si montaj).

Obiectivul noastru este ca toti clientii sa fie multumiti si sa colaboram ca profesionistii.

Comercializam si montam doar produse certificate, testate si de cea mai  inalta calitate.

GARANTIE MATERIALE – 30 ANI

GARANTIE MANOPERA 5 ANI

De aceea, chiar daca este vorba de o reparatie de acoperis, noi va sfatuim sa lucrati doar cu personal calificat si cu materiale de calitate pentru o durabilitate maxima a lucrarii efectuate.

PROIECTELE NOASTRE

Serviciile Noastre

In continuare va prezentam o parte din serviciile oferite de noi: reparatii/montaj  acoperis, montaj sistem pluvial, mansardari, izolatii exterioare si interioare, hidroizolatii, porti fier forjat, balustrade fier forjat etc.

Reparatii Acoperisuri

Montaj Acoperis

Mansardari

Fier Forjat

Terase

Case din lemn