adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Pantelimon - Apartament 3 camere - comision 0

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Pantelimon - Apartament 3 camere - comision 0

Apartamentul are vederea stradala,dar in aceeasi maniera se remarca prin intimitate,fiind potrivit atat pentru cuplu cat si pentru familie cu copii. Am analizat cu atentie piata apartamentelor similare din zona si consideram ca este cea mai avantajoasa oferta din zona.

Apartamentul este situat in zona Pantelimon,in proximitatea Parcului Cosmos,respectiv o zona foarte accesibila din punct vedere al mijloacelor de transport in comun (metrou cateva minute si stb) si al punctelor de interes generale(hypermarket-uri,supermarket-uri,centre comerciale de tip mall,parcuri,magazine de bricolaj,institutii de stat,unitati de invatamant, locuri de joaca pentru copii etc.),intr-un bloc REABILITAT TERMIC,construit in 1974,la etajul 8/10,cu o suprafata de 75 mp,decomandat,living spatios,bucatarie mare,baie mare,balcon inchis pe toata lungimea apartamentului.

Actele necesare vanzarii sunt pregatite,este eliberabil in timp util,iar pretul solicitat este de 71.500 euro,fiind negociabil pentru oferte ferme.

Va asteptam la vizionare!