adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

NOI set cercei surub cu pandantiv pe lant. HEMATIT&cristale Rhinestone

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

+CADOU esarfa dama de matase bleumarin. NOUA, nedesacuta (vezi foto mai jos.)

Set elegant si fin cercei surub cu pandantiv pe lant, cu piatra ovala gri de Hematit 100% naturala si cristale Rhinestone.

Lucrat manual.

Produs in Canada de Pan Pacific Jewellery and Handicrafts Inc., Canada fiind una din tarile in care se gaseste hematitul in stare naturala. (vezi pe site-ul producatorului

panpacificgems.ca/portfolio/hematite-earrings/ sau panpacificgems.com/show_products.asp?comefrom=gem2items&item_id=3&item_type=Earrings&gem_id=3&gem_type=%20Hematite&gem_color=%2074787B)

Setul a fost cumparat din SUA la un pret de $36.98 ($19.99 cerceii+$16.99 pandantivul.)

Setul este in ambalajul original. Nedesfacut si nepurtat. Cu codul produsului si pret pe spate.

Dimensiuni cercei si pandantiv: L 1.5cm x l 1.2cm

Dimensiune piatra Hematit: L 9mm x l 7mm

Nu pot preciza lungimea lantului pentru ca produsele nu au fost scoase niciodata din ambalaj si nici nu le voi scoate pentru ca este un set excelent de oferit cadou. Oricum, pentru un gat de dimensiuni obisnuite aproape orice lant se potriveste; iar pandantivul poate fi oricand purtat pe alt lant, pandantivul fiind produsul de baza, nu lantul.

Se spune ca hematitul are efecte benefice si protective in principal in sfera afacerilor si a carierei persoanei care-l detine, fie ca aceasta doreste o promovare, o crestere a salariului sau o schimbare de job care sa-i aduca perspective financiare mai bune. In general, o imbunatatire a situatiei financiare in sfera afacerilor si a carierei. De asemenea, se pare ca imbunatateste gandirea logica si pragmatismul valoroase in orice profesie. Se mai spune ca in sfera relatiilor interpersonale - de amor, familie, prietenie sau sociale in general -, hematitul ar proteja persoana care-l poarta de conflicte deschise si de manifestari emotionale negative ale celor din jurul ei. In medicina alternativa, hematitul este considerat a avea efecte pozitive asupra inimii si a sistemului circulator; de asemenea, ar avea efecte de ameliorate a simptomelor generate de frica si anxietate atunci cand este purtat sau tinut in preajma. Hematitul este una dintre pietrele semipretioase des intalnite in bijuteriile feng shui.

Din pacate nu mai detin certificatul de autenticitate iar modelul acestui set nu mai este produs de firma. In schimb, exista pe site-ul producatorului un produs foarte asemanator cu acesta, un pic mai rotund care sa va certifice autenticitatea acestuia. Pe panpacificgems.ca/portfolio/hematite-earrings/ uitati-va la setul extrem de similar cu codul HEB57 & HPB57 (cel scos la vanzare are codul HEB098 & HPB098 inscriptionat pe spatele cutiilor.) De asemenea, puteti contacta producatorul Pan Pacific Jewellery and Handicrafts Inc. pe site-ul lor si sa va convingeti singuri de autenticitatea setului pus in vanzare.

Dupa cum spuneam, este un set foarte nimerit a fi facut cadou dat fiind ca este NOU in ambalajul original, neumblat prin el.

Pretul NU este negociabil. Nu fac schimb. Nu accept retur. Si nu dau cerceii separat de pandantiv.

Daca cineva doreste trimiterea acestora prin colet, cumparatorul va suporta pretul de livrare (nu insa prin Cargus deoarece am avut nenumarate probleme cu ei, pana la a-mi pierde un colet si nu mai risc.)