adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

MUT/SCHIMB volan dreapta-stanga LR Freelander 150E

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

### ATENTIE,INCEPAND CU 10.08.2017 IN ANUMITE JUDETE DIN TARA, LA CENTRELE RAR SE CERE ADEVERINTA DE SCHIMBARE A VOLANULUI, NOI SUNTEM SINGURUL SERVICE AUTORIZAT CARE VA PUTEM OFERII ACEASTA ADEVERINTA, SERVICE CARE FIGUREAZA PE LISTA RAROM.RO!!! ### FARA ADEVERINTA MASINA NU SE POATE INMATRICULA (EFECTUA AUTENTIFICAREA)/VINDE SI EFECTUA ITP-UL LA CELE INMATRICULATE DEJA SI MUTATE DUPA!!! ###

Service autorizat Land Rover FREELANDER, SCHIMBAM in mod profesional schimbarea volanului de pe partea DREAPTA pe partea STANGA la modelul Land Rover Freelander OFERIND GARANTIA LUCRARII. Cu o EXPERIENTA de peste 1000 de masini schimbate la activ fiind primii in acest domeniu, DAR SI SINGURII AGREEATI R.A.R cat si primii pe piata de schimbari a postului de conducere si detinand si un service auto propriu numai pentru acest model, putem zice ca oferim cel mai echilibrat raport calitate-pret atat la schimbarea volanului, dar si la celelalte servicii cum ar fi reparatia sistemului de transmisie(cutie transfer,grup,cardan), revizii periodice cat si alte reparatii. Se asigura garantia lucrarii.

Datorita experientei acumulate,dar si tinand cont si de faptul ca suntem primii care am facut astfel de lucrari, cat si a numarului mare de masini putem garanta faptul ca nu exista probleme la R.A.R sau defecte ascunse care apar la un timp dupa schimbarea volanului.

*TIMPUL DE LUCRU ESTE DE LA ORA 09-18 ADICA VENITI DIMINEATA SI PLECATI IN ACCEIASI ZI LA ORA 18 CU MASINA PE STANGA!!!

*Sala de asteptare de unde puteti urmarii orice lucrare efectuata la autoturismul dvs ( 4 camere video / post de lucru)

*Se efectueaza proces verbal de constatare/verificare la fiecare functie (comenzi electrice parte mecanica cat si tester) a masinii se semneaza de proprietar, iar dupa schimbul de volan se efectueaza din nou verificarea impreuna cu proprietarul pt a dovedii ca toate comenzile sunt functionale dupa operatiunea de schimbare a volanului!!!

*Oferim posibilitatea de a efectua si alte lucrari la masina dvs in acest timp.