adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Linie Technics CA - 1060 , VU-Metre , made in Japan , foarte ingrijita

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Linie Technics, cap de serie, inginerie japoneza de la suruburi pana la cablaje ( made in Japan ) . Amplificatorul cu VU-METRE ii confera un design deosebit . Acesta este fratiorul mai mic ( midi, 30 cm ) al celebrelor linii din seriile A900, A909, A1000, etc.

Aspect 9.5 / 10, doar cateva urme foarte fine de zgarieturi pe capacul CD-ului. Au aparut in timp, cand se introducea CD-ul in player, carcasa fiind lasata deasupra, pe capac...

Fetele componentelor sunt ca NOI, iar panoul din fata VU-METRELOR este super curat, ca si cum ar fi scos recent din cutie.

Functionare 10/10, doar afisajul de la CD lumineaza mai slab ( vezi poze ), dar nu are legatura cu buna functionare a sistemului.

Pozele sunt reale, efectuate in mare parte cu blitul, nu in semi-intuneric... precum alti "distinsi domni" ...

* TRANSPARENTA MAXIMA ! *

Nu avem nimic de ascuns .

Linia vine ambalata in cutia originala avand insotite telecomanda universala ce ofera functiile principale ON/OFF, VOLUM + / -, SELECTARE MELODII CD, MUTING... antenele FM / AM, manual .

Sistemul nu detine boxe. Se pot atasa orice boxe cu impedanta MINIMA de 6 Ohm.

Boxele Technics au fost achizitionate separat, asadar se vand separat in alt anunt postat pe Olx. Acestea sunt ca NOI, made in Spain .

Preferabila este predarea sistemului cu proba si verificare in Craiova.

In tara coletul se va trimite DOAR cu plata in avans a 100 Ron, drept garantie ca se va ridica pachetul, doar prin curier Atlassib sau Urgent- Cargus.La ridicarea coletului se va achita diferenta de bani, scazandu-se cei 100 Ron...

*AudiophileMusicArt* ofera

**** LIVRARE CU VERIFICARE, DE FATA CU AGENTUL CURIER ! ****

** OFERIM LIVRARE CU COST FOARTE MIC PRIN OLX-URGENT-CARGUS . ** SIGURANTA SI...

TRANSPARENTA MAXIMA pe tot parcursul livrarii - sistem tracking ... ***

Poate fi livrat in Bucuresti prin intermediul unui domn de incredere, masina personala, asadar in DEPLINA SIGURANTA, costul livrarii fiind unul decent, cu verificare. Procesul poate sa dureze cateva zile de la plasarea comenzii, dar este cat se poate de SIGUR comparativ cu firmele de curierat si mai ales faptul ca anumite produse, datorita valorii / sau gabaritului, nu se doreste a fi lasate pe mana curierului...

* Optional transport privat pt. Bucuresti, Pitesti, Slatina, Turnu Severin, Caransebes, Lugoj si Timisoara cu predare personala .

* Imi rezerv dreptul (dupa caz) de a cere in avans plata transportului tur/ retur, care se scade din rambursul final .

Detalii suplimentare in mesageria Olx ( Cosmin ) sau la - Dl. Cristi Bellu.

Produsul va fi automat retras de pe site in momentul vanzarii.

Nu doresc schimburi.

Multumesc !