adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Ingenico 5100

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Ingenico 5100 este un terminal securizat şi ghidul de card de credit prietenos, cu o flexibilitate suficientă pentru a acoperi majoritatea nevoilor comerciale .

Cu un uşor de utilizat, 15 de linii pe secundă imprimantă termică, un modem de mare viteză şi un procesor puternic, Ingenico 5100 este proiectat pentru tranzactii rapide si linii scurte . Pentru a vă oferi flexibilitate, 5100 funcţionează atât cu Dial - up şi Ethernet, şi poate fi, de asemenea, echipat cu un modul WiFi .

Descriere detaliata :

Ingenico 5100 a fost proiectat pentru credit rapid şi acceptare card de debit . Un cititor de carduri cu banda magnetica lung cu piesele 1, 2, şi 3 creste carduri de credit şi de debit treacă mai întâi citit succes . Informaţii privind tranzacţiile sunt procesate rapid ( 33.6k biti pe secunda ), cu ajutorul unui modem V34, care funcţionează în toate mediile de dial - up . Ingenico i5100 este, de asemenea, configurabil cu Ethernet şi dial - up din nou pentru a oferi raspuns optim de autorizare . O tastatură simplă şi mare ecran luminos cu iluminare de fundal cu 3 chei adresabile ecran face foarte usor de utilizat .

Ingenico 5100 este, de asemenea, extrem de sigure . Este Visa PED aprobat atât online şi offline . Un DES şi 3DES integrat pad PIN prevede introducerea codului PIN sigure pentru debit şi a tranzacţiilor EBT . Alte caracteristici de securitate includ MasterSession şi management cheie DUKPT, şi o EMV 4,0 certificat de nivel 1 şi 2 cititor de carduri inteligente . Ingenico i5100 este un terminal avansat, puternic şi flexibil de plată, care oferă o soluţie unică pentru acceptarea tranzacţiilor electronice pentru comercianţii cu amănuntul şi restaurante .

Descriere produs

Cel mai bun terminal de vânzare din lume, cu peste 1 milion de vândut în fiecare an! Conceput pentru versatilitate maximă, cu ecranul său mare grafic, imprimantă rapidă şi "beţivan lung" cititor de carduri magnetice pentru reliability.Software -. Listă extinsă de clasa "A" şi "B" certificari de clasă, cu numeroase procesoare şi achizitori de Securitate - nivel EMV 1 şi nivelul 2 certificate, PCI PED, MasterCard PTS şi suportă cele mai noi algoritmi de securitate (DES, 3DES, RSA, DUKPT şi Master / sesiune). duble Comunicaţii - modem dial-up si conexiuni Ethernet pentru carduri de mare viteză authorizations.MSR Reader - beţivan lung pentru de incredere lectură cartela magnetica. Suporta piese 1, 2 şi 3 într-un singur card de reader.Smart - Suporta ISO 7816-4, carduri de sincronizare şi asincron Specificatii tehnice: - Procesor: ARM 7, 29 Mhz Memorie: RAM / Flash: 2MB / 8 MB ​​- Ecran: 128x64 pixel, galben verde ecran / backlit LCD - Tastatura: 15 taste, 3 taste de navigare cu iluminare din spate - Alimentare: Sursă de alimentare externă 100-230V, 50-60 Hz - Dimensiuni: L 210 x W x H 95 75, greutate de 600 de grame - Mediu: funcţionare + 5C la 40C +, 15% şi 90% umiditate NC. - Accesorii: PIN Shield