adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Evenimente, petreceri,cazare ,studenti , elevi.Moneasa Pensiune Mayumi

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Pensiunea Mayumi Moneasa

Organizam petreceri si evenimente pentru grupuri organizate, tabere tematice sau de creatie, pentru elevi, studenti, pensionari sau grupuri de socializare. Realizam evenimente corporate, sesiuni de training sau team building pentru grupuri, societati comerciale, sau organizatii

Pentru cazare normala va oferim:

140 Lei camera dubla cu mic dejun inclus

Mai multe detalii la telefon Helmut

sau Ramona

capacitate ca 40 persoane,

Mayumi fb

sau mayumi_moneasa*yahoo.com

Pensiunea Mayumi

Pensiunea Mayumi

Aşa zisa, vila Narcisa a fost construită de Societatea Unită a Căilor Ferate Arad-Cenad la sfârşitul secolului al XIX le-a.A fost proiectata de acelaşi arhitect, care a proiectat şi Palatul Cenad de lângă Primăria Arad şi gara din acelaşi oraş.

Cu un stil arhitectural de castel medieval pensiunea a fost renovată de mai multe ori, adesea acoperindu-se trăsăturile caracteristice acelui timp prin modernizare eşuata .

Este deosebit de greu şi costisitor sa redai adică se reînvii acel iz al anilor .Încercăm cât se poate de mult să ţinem la vechiul stil şi să nu ne abatem prea mult de la acea perioadă.Camerele sănt renovate iar terasa este şi ea refăcută din temelii.Masa poate fi servită în restaurantul nostru din incintă sau pe terasa noua.

Dispunem de parcare proprie.

Va stăm la dispoziţie şi pentru evenimente mai deosebite, ocazii speciale, întâlniri de afaceri, team built-in etc.

Echipa Mayumi Moneasa.

Pe facebook Mayumi