adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Ethernet Media Converter

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

convertoare media Allied TelesynOs Ethernet permite furnizorilor de servicii de a utiliza fibra de cablare pentru a extinde dimensiunea retelelor UTP. Sprijinirea atat SC si conectori de fibre ST, aceste convertoare pot fi folosite pentru a extinde retelele cu pana la 2 km de fibre.

Cand este conectat la switch-uri Fast Ethernet auto-negociere, aceste convertoare mass-media a conecta link-ul din oricare Ethernet modul full-sau semi-duplex, stabilind astfel o legatura cu cea mai mare-posibil de latime de banda.

Caracteristica MissingLink permite porturile de pe convertorul de mass-media pentru a transmite starea de link-uri lor. In cazul in care convertorul media detecteaza o problema cu un portNsuch ca pierderea de conectare la o nodeNit inchide conexiunea, notificarea astfel nodul care conexiunea a fost pierdut. Valoarea acestei notificari de monitorizare si de eroare de retea este ca unele hub-uri si switch-uri sunt configurate sa ia masuri in caz de pierderea de conexiune pe un port. In unele cazuri, unitatea este configurata, fie sa caute o cale redundant sau alerta administratorul de retea a problemei.

Acest convertor mass-media are un comutator MDI / MDIX intern, care sa permita convertorul pentru a conecta la un PC, hub, sau schimb cu un cablu UTP simplu. Convertoare mass-media pot testa, de asemenea, integritatea conexiunilor prin fortarea de date de-a lungul instalatorii fibre cableNenabling pentru a verifica pentru greselile de cablu fara a fi nevoie de scump echipamente de testare fibra optica.