adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Eight Treasure Tea /Ceaiul Celor 8 Comori

Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

CEAIUL CELOR OPT COMORI (ceai din plante chinezesc asortat), numit Ba Bao Cha în China.

Specificaţie: 12g * 10bags

Origine: Yunnan, produs în Hangzhou, provincia Zhejiang.

ingrediente:

Caprifoi, crizanteme, paducel, ceai verde organic, licorice, curmale rosii, mandarina uscată, zahăr roşu.

 

Toate materialele sunt originale din Yunnan, China şi sunt considerate a avea proprietăţi medicinale şi beneficii pentru sănătate în medicina chineză. Este folosit pentru anemie din cauza deficienţei qi şi a sângelui, sincopă datorată hipoglicemiei, atrofie a nervului optic, ulcer care nu se închide mult timp, durere abdominală în timpul menstruaţiei şi oboseală puerperală şi febră.

 

Se crede că promovează energia, circulaţia, tonifică ficatul, stimulează producţia de sânge şi completează "chi". "Ceaiul celor opt comori" se referă la cele opt principale ingrediente; Chihlimbar chinezesc, jujube (curmale rosii), fructe uscate (mere sau paducel în sezon), cristale de zahăr de rocă, crizanteme uscate, ceai verde, fructe longan uscate şi susan.

 

"Ceaiul celor opt comori" revigoreaza vitalitatea qi (energia) si este un tonic pentru sange. Se foloseşte pentru deficienţa atât a qi-ului, cât şi a sângelui, probleme de ten, pierderea apetitului, miastenia membrelor, menoragia, palpitaţia severă.

 

Puneţi conţinutul pachetului în oală, folosind cristale de zahăr de rocă dorită pentru dulceaţă. Avertizare! Dacă utilizaţi toate cristalele de zahăr, va fi foarte dulce şi dificil să gustaţi celelalte ingrediente! Se toarnă apă fierbinte în oală.