adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Dormitor Madrid cu pat 140x200 cm, MDF Cedru

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Dormitor Madrid cu pat 140x200 cm, MDF Cedru

Dormitorul Madrid din MDF Cedru frezat cu pat pentru saltea de 140x200 cm reprezinta o alegere eleganta atat intr-un dormitor matrimonial, cat si intr-o camera de tineret. Dormitorul este compus din 2 dulapuri cu cate 1 usa in stanga si in dreapta patului, pat pentru saltea de 140*200 cm cu lada in spatele tabliei de la cap si suspendat cu 2 usi si 2 spatii deschise.

Cele 2 dulapuri cu cate 1 usa au in interior 8 rafturi si o bara pentru umerase ideala pentru haine scurte cum ar fi camasile si sacourile, dar si pentru haine lungi daca se renunta la prima polita de sub bara. Usile sunt fabricate din MDF Cedru cu grosimea de 18 mm si sunt frezate pentru un aspect elegant. Carcasele dulapurilor sunt fabricate din PAL melaminat visin cu grosimea de 16 mm si cant ABS. Dimensiunile unui dulap sunt 50 cm latime, 210 cm inaltime si 55 cm adancime.

Patul pentru saltea de 140x200 cm este fabricat din MDF Cedru cu grosimea de 25 mm, iar impreuna cu somiera metalica fixa care ofera un suport foarte rezistent pentru orice tip de saltea, formeaza un pat extrem de solid. Tablia de la cap este tapitata cu burete si piele ecologica alba pentru un confort sporit atunci cand se sta in pozitie de citit sau de privit la televizor. Nasturii tapitati de pe tablia din piele ecologica ofera un aspect elegant intregului dormitor. In spatele tabliei de la cap se afla o lada spatioasa cu acces facil prin ridicarea capacului cu balamale. Lateralele patului sunt ridicate pentru o buna circulatie a aerului si pentru o aspirare facila sub pat.

Intre lada patului si suspendat se afla o oglinda foarte practica in orice dormitor care creaza si senzatia de spatiu in cazul unei camere de mici dimensiuni.

Suspendatul cu 2 usi are 2 rafturi in spatele usilor si cate 2 rafturi deschise in lateralele usilor. Usile sunt fabricate din MDF Cedru cu grosimea de 18 mm si sunt frezate pentru un aspect elegant. Carcasa suspendatului este fabricata din PAL melaminat visin cu grosimea de 16 mm si cant ABS.

Peste suspendat si cele 2 dulapuri vine un ornament fabricat din MDF Cedru cu grosimea de 25 mm care inchide intr-un mod foarte elegant intregul dormitor. Butonii metalici ofera si ei un aspect deosebit ansamblului. Dormitorul are picioruse din plastic cu rol impotriva zgarierii pardoselilor. Dimensiunile totale ale dormitorului sunt de 254 cm latime, 213 cm inaltime si 234 cm lungime.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Set mobila dormitor

Utilizat pentru: Dormitor

Stil: Clasic

Numar corpuri mobilier/set: 4

Numar dulapuri: 2

Numar usi: 4

Numar rafturi: 14

Greutate maxima suportata: 300 Kg

Continut set: 2 x dulap, 1 x pat cu somiera metalica, 1 x suspendat, 1 x lada

Finisaj: Laminat

Culoare: Visin / MDF Cedru

DETALII MATERIAL

Tip fronturi: MDF

Material: MDF + PAL Melaminat

Material feronerie: Metal

DIMENSIUNI

Latime: 234 cm

Lungime: 254 cm

Inaltime: 213 cm

Grosime: 25 mm + 18 mm + 16 mm

Dimensiuni pat (cm): 149 x 234 x 112 cm

Dimensiuni sifonier (cm): 50 x 55 x 213 cm

Grosime blat: 25 mm