adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Casa care te face sa te simti acasa!

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Vand casa situata in Chinteni.Casa este in rosu cu o suprafata construita de 253 mp cu un teren intravilan de 704mp.Dispune de:

-parter:bucatarie,camara,loc de luat masa,living,baie,birou,camera de centrala,loc pentru semineu,garaj,terasa.

-etaj:camera+dressing+baie,inca o baie,doua camere,camera de fitness,spalatorie.

Tigla este Bramac, caramida Porotherm Windenberg si toate materialele care s-au folosit sunt de cele mai bune calitativ.

Casa dispune de curent trifazic cu instalatia electrica trasa la parter, apa este situata la 50 m,gaz la 50m.

Casa mai dispune de geamuri termopan triplex, usa de intrare triplex,usa de termopan la centrala,usa de garaj cu 2 telecomenzi.

In interior s-a facut reteaua de canalizare,reteaua de apa rece apa calda.Lucrarile la nivel de finisare la parter au ajuns la nivel de tencuiala.

Este pregatit locul pentru fosa septica si aceasta fosa este deja achizitionata doar trebuie montanta.

Accesul la mijlocul de transport este la 5 min de pe teren.Este autobuz care circula la fiecare jumatate de ora si merge pana in P-ta Mihai Viteazu.

Mentionez ca aceasta casa are autorizatie de constructie.

Casa este imprejmuita cu gard provizoriu de sarma.Casa este amplasata pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o oaza de liniste si verdeata, departe de agitatia urbana aprox la 10min de Auchan Iris cu masina.

Precizez in primavara va fi asfaltat drumul si iluminatul public..S-au platit taxele de bransare-rebransare la conducta de apa, inclusiv apometru si s-au facut formalitatile de bransare la gaz.

Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati!