adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Carucior Coccolle 3 in 1

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Carucior modular ideal de folosit de la 0 la 36 de luni. Datorita cadrului de aluminiu anodizat foarte usor si a rotilor mari se poate folosi facil pe orice fel de drum. Dotat cu un landou care se transforma rapid in parte sport prin prinderea curelelor. Recomandat de neonatologi, cosuletul auto se fixeaza simplu pe cadru datorita adaptorului incorporat.

Bebelusul beneficiaza de protectie maxima prin centura de siguranta in 5 puncte atunci cand se foloseste landoul; cosuletul auto, care se poate folosi pana la greutatea de 13 kg, mentine copilul in siguranta prin centura in 3 puncte si matlasarea extra cu care este fabricat. Bara de protectieeste detasabila astfel copilasul poate fi scos din carucior foarte usor.

Pentru parinti, Coccolle este ideal deoarece are maner reversibil, ajustabil pe inaltime. Sezutul si copertina sunt de asemenea reglabile. Franase actioneaza extrem de simplu - mecanismul este situat chiar pe manerul caruciorului. Sistemul modular este dotat cu un cos de cumparaturi incapator, iar plierea compacta economiseste spatiul din casa si masina.

Scoica nu se vinde separat.