adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Cartela eliminare radiatii 98% telefon mobil

Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

NESU SMART PHONE CARD este un produs brevetat în Uniunea Europeană, fabricat în Croaţia care vă protejează de radiaţiile electromagnetice provenite de la telefonul mobil.

Cartela NESU nu influenţează semnalul telefonului mobil şi protejeză utilizatorii într-un mod eficient de radiaţiile nocive generate de un dispozitiv mobil în timpul conversaţiei şi/sau transmisiei de date.

NESU are la bază o tehnologie unică la nivel mondial fiind fabricată din materii prime care nu au fost anterior tratate chimic (Seria A5: cupru, argint, aur, cuarţ, nichel). Aceste elemente sunt non-toxice, au fost testate în tehnologia medicală de mulţi ani şi sunt bine tolerate de organismul uman.

NESU are grijă de sănătatea ta şi a familiei tale deoarece stabilizează câmpul energetic uman, reduce semnificativ încălzirea celulelor creierului, elimină şi neutralizează efectele negative ale radiaţiilor electromagnetice asupra corpului uman, provocate de utilizarea dispozitivelor mobile, elimină sarcinile generate de alte dispozitive, precum şi orice sarcini care erau deja prezente în corp, ajută împotriva electrosmogului.”

NESU este creată printr-un proces de vid şi un program specific de energie sub o frecventă exactă. Este proiectată pentru a fi utilizată în orice dispozitiv mobil existent având

Dimensiuni de 25 mm x 10 mm şi o grosime de 0,3 mm.

Este poziţionată pe partea din spate a oricărui telefon mobil în dreptul bateriei.

Efectele pozitive ale NESU sunt atestate prin cercetarile si testarile efectuate de Institutul IBBU Austria, Uniunea Europeană, în cooperare cu Centrul Sisteme Medicale “IMEDIS”, Moscova, Rusia si BION (Bion, Institutul pentru Bioelectromagneti şi Biologie Nouă Ltd.), Slovenia, Uniunea Europeană