adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Car cu boi - u/c, anii '60, lucrare semnata

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Car cu boi surprinsi in miscare pe un drum de campie, redat prin amestecuri de griuri, de ocru si rosu puternic; contrastant este cerul luminos vibrat de pete consistente de albastru si alb; compozitia este echilibrata, desfasurindu-se intr-o perspectiva deschisa orizontala pe linia careia se intinde in plan indepartat marginea unei paduri.

Tabloul are montura elaborata compusa din rama de lemn cu stucatura aurita in doua niveluri de relief si este inchis pe spate cu placa de lemn de cca 1cm ce acopera pana la nivel adancitura ramei si este acoperita apoi cu carton de protectie.

Sustinerea ii este asigurata pe verso cu snur prins in sistem de trei inele in triunghi. Lucrarea propriu-zisa este cu grija incadrata de un passepartout de carton gros si protejata de geam. Intreaga montura este mentinuta in conditii foarte bune de peste 50 de ani. Nu cunosc vechimea exacta a lucrarii si nici nu reusesc a descifra semnatura autorului.

Dimensiunile ramei sunt de 41/51cm cu cca 6cm grosime, iar ale lucrarii cu laturile ei vizibile de 17/24,5cm, ea continua si sub passepartout cu cca 1cm pe toate laturile.

LIVRAREA NUMAI PERSONAL SAU PRIN DELEGAT.