adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Bmw 520 - e 39 - variante

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Salutare. Se vinde un suberb BMW 520 Touring, anul fabricatiei 2000 dar pe masina nu prea se mai afla nimic din 2000 inafara de motor. In masina s-au investit leste 15.000 de euro fara manopere care au fost facute in regie proprie. Voi aminti doar modificarile de care imi aduc aminte, restul se vad in poze. Atentie nu este o masina ieftina, si nu este o masina de cocalari. Toate modificarile au fost facute cu bun gust, de aici si premiile castigate la diferite concursuri prin tara si strainatate.

* Suspensie Reglabila DTS motorsport deutchland cu cheie de reglaj. Este o suspensie foarte confortabila si arata foarte bine pe masina. Cost - 650 euro.

* Vopsire integrala Petrica Naroi - Minis - 1000 euro. Am trecut numele vopsitorului fiindca este cel mai calitativ vopsitor din zona de vest a tarii.

* Dynavin m5 cu camera pe marsarier cost in 2015 - 700 euro. Statie si tub de bas nu le mai socotim.

* Bara fata - spate M5 - 600 euro foarte rare si alea.

* Lipp fata hamman - 120 euro

* Oglinzi M5 rabatabile electric - 400 euro

* Interior Kontour E38 clasa bussines cu incalzire in bancheta spate si scaune electrice fata incalzite si cu memorii - 1200 euro. Aici de adaugat ca sunt 2 interioare combinate, vedeti pozele.

* Evacuare dubla de pe 3.0 - 200 euro

* Inchidere portbagaj hidraulica softclose - 400 euro

* Folie omologata pe geamurile din spate - 200 euro

* Coloana directie electrica - 150 euro

* Retapitat volan, trimuri, consola schimbator, cotiera - 600 euro.

* Stopuri spate noi originale - 550 euro

* Bixenon cu autolevelling si faruri reconditioante total cu lupe si becuri noi, angel eyes cu becuri de 10w - 550 euro.

* Bara stabilizatoare bmw - 150 euro

* Bari transversale bmw originale - 250 euro

* Cip motor custom, nu scoate fum se simte doar in turatii mai ridicate se 3000rpm - 200 euro

* Frane de 324mm de pe 3.0 noi - 500 euro

* Stop frana cu blinker - 50 euro

* footrest m original - 50 euro

* Tavan negru m packet touring - 600 euro. Cred ca asta a fost piesa care s-a gasit cel mai greu.

* 5 jante 4 plus rezerva la fel de m pachet originale cu cauciucuri de iarna pe 17" - 500 euro. Se ofera cadou cauciucuri de vara in stare foarte buna.

* A 2-a cheie noua - 200 euro

Sunt multe alte lucruri mici care au fost facute la masina. Nu bate nimic, motorul merge exemplar. Revizie completa efectuata la 339.000 Instalatia de climatizare reconditionata total anul acesta cost 1200 euro dar asta este intretinere nu se pune ca si investitie. Totul este absolut functional, fara becuri aprinse in bord si fara vicii ascunse. Este o masina de pasionat pina in maduva oaselor. NU SE DESCOMPLETEAZA. Trusa de scule de le haion completa. Pentru a nu va strica placerea de a va tocmi pretul este bineinteles negociabil. Se mai ofera un geam de haion deoarece cel de pe masina prezinta rugina. Am facut foarte multe poze la masina pentru a se observa toate detaliile, nu sunt prelucrate sunt facute cu un iphone 7 plus. Masina arata mult mai bine in realitate decat in poze. Accept orice test. Pentru cei de pe olx intrati va rog pe autovit pentru a viziona toate pozele la calitate ridicata.

Mai jos atasez un link cu forumul unde s-a postat fiecare modificare a masinii:

[link]