adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Apartament cu 4 camera imobil nou,certificat BREEAM , Buna ziua

Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Apartament de vanzare situat intr-un complex rezidential frumos si elegant din cartierul Buna Ziua, intr-o zona verde, cu suprafete largi si luminoase, cu terase, locuri de parcare, spatii de depozitare. Imobil cu certificat BREEAM dispune de apartamente de 1,2,3,4 camere cu suprafete diferite, care se predau finisate la cheie cu sau fara parcare garaj.

Apartamentele cu 4 camere dispun de o terasa generoasa de 93 mp cu o panorama deosebita si se vor achiziţiona în stadiul finisat, beneficiind de finisaje de înaltă calitate, durabile, alese atent pentru a se integra perfect în conceptul de clădire verde, eficientă. Predarea se face cu usi (intrare si interioare) geamuri tâmplărie PVC, parchet, gresie şi faianţă, baie utilată, zugrăvit lavabil alb, prize şi întrerupătoare, sistem de încălzire funcţional. Contorizare individuală pentru încălzire, apă, cablare TV şi Internet, izolare termică pentru certificatul energetic clasa A.

Preturile difera in functie de compartimentare, suprafata, terasa si etaj.Preturile afisate nu includ TVA

Parcarile subterane la pretul de 4000 euro + TVA

Pentru achizitionarea unui apartament se percepe un avans de 5% la antecontract iar diferenta ( numerar sau credit) se va achita in momentul tranzactiei finale. Pentru informatii suplimentare si o prezentare in detaliu a imobilului va stam dispozitie.