adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Apartament 3 camere parter Bragadiru

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Apartament 3 camere, 74 mp utili, finisat, gresie, faianta,parchet, usi, sanitare, centrala termica, calorifere, geamuri termopan,Tamplarie Pvc 6 camere. Constructie solida, beton, caramida, fier, termosistem Eps 80 (100mm), pereti despartitori din caramida!

Noi iti sarim in ajutor sa-ti usuram munca si NU iti cerem nimic in schimb( COMISIONUL DIN PARTEA TA ESTE 0%).

Iti oferim apartamente noi, finisate si gata sa te muti in ele.

Va asteptam atat in cursul saptamanii la vizionari, cat si in weekend, pentru a va prezenta cele mai bune oferte pentru dumneavoastra.

Suntem situati in imediata vecinatate a Municipiului Bucuresti, intr-o zona rezidentiala ce se afla in plina dezvoltare, la 5 minute de Cora Alexandriei ( acolo unde regasim multiple facilitati pentru petrecerea timpului liber), accesul se poate face din Soseaua Alexandriei sau din Prelungirea Ghencea, astfel incat timpul petrecut in trafic pentru a ajunge in zona centrala a Bucurestiului sa fie unul cat mai mic. Tot in imediata apropiere avem Mega Image, Penny Market, Leroy Merlin, LIDL, Piata Bragadiru, restaurante, fast-food-uri, clinici medicale, statii RATB (302,438,439) si maxi-taxi din 10 in 10 minute.

Achizitionarea unei locuinte este, de cele mai multe ori, o investitie pe viata. Luand in considerare acest aspect, calitatea si durabilitatea constructiei am pus-o pe primul loc. Deoarece un compromis mic facut astazi te poate costa scump maine, noi ne-am asigurat ca iti vei petrece anii intr-o locuinta sigura prin urmatoarele: stalpi si diafragme de beton armat, caramida Porotherm, termo-izolatie polistiren expandat 10 cm, instalatia sanitara si termica realizata astfel incat sa beneficiati de circuite separate pentru fiecare consumator, cablul electric este realizat din cupru, realizand ciruite individuale pentru consumatorii vitali.

Simplitatea este cuvantul care ne reprezinta. Aceasta ne de posibilitatea visarii si realizarii lucrurilor personalizate fara a ne pune mari probleme, astfel va oferim finisaje de cea mai buna calitate si va dam posibilitatea sa le alegeti.

Pentru a va arata mai multe detalii si oferte dati click pe anunturile utilizatorului sau accesati bragadiruimobiliare.ro

Anunturi publicate de: Bragadiru Residence