adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Apartament 3 camere cu 2 terase langa metrou Nicolae Teclu

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Va prezentam un apartament spatios cu 3 camere alcatuit din: 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, living generos, hol, spatiu de depozitare, 2 terase si bucatarie inchisa in suprafata totala de 92mp. Imobilul este pozitionat la etajul 1 a unui bloc nou cu un regim de inaltime P+4 etaje, amplasat intr-o zona linistita, la o distanta de doar 500 m de statia de metrou Nicolae Teclu.

Apartamentul dispune de finisaje de foarte buna calitate iar fiecare client in parte are posibilitatea alegerii acestor materiale, dintr-o gama variata de modele si culori.

Locuinta se va preda la cheie, complet finisata si va dispune de:

-gresie si faianta import;

-parhet laminat dublu click 8 mm;

-tamplarie pvc 5 camere cu geam low-E si feronerie insotita de glafuri exterioare PVC;

-centrala de apartament cu calorifere de otel;

-usa intrare metalica;

-obiecte sanitare moderne din ceramica;

-usi interioare ;

-balcoanele vor dispune de zidarie.

Peretii exteriori si cei interiori folositi la compartimentare vor fi executati cu ajutorul caramizilor Porotherm, iar pentru izolarea intregului imobil a fost achizitionat un chit complet de la Baumit care contine polistiren de 10 cm cu eps 70 si tencuiala decorativa cu factori fonoizolanti si hidroizolanti.

Pretul include TVA!

Pentru vizionarea acestui apartamente si a altora din zona, nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon (folosesti formularul de contact)