adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Apartament 3 camere Piata Natiunilor Unite, ideal investitie

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Apartament 3 camere Piata Natiunilor Unite, ideal investitie

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat intr-o zona linistita, in centrul Bucurestiului, cu acces facil catre universitati, centre comerciale, magazine si restaurante, pe strada M.I. Brutus, zona Piata Natiunilor Unite, la doar 4 minute cu masina de Unirii!

Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu 6 etaje si are 3 camere, cu o suprafata utila de 55mp, fiind foarte bine compartimentat si amenajat, pentru a utiliza cat mai eficient spatiul. Apartamentul se vinde nemobilat, neutilat, oferindu-va posibilitatea de a il aranja dupa propriul plac, devenind astfel noul "acasa". Acesta se preteaza atat ca resedinta cat si ca investitie, chiriile in zona aceasta fiind profitabile, insa poate fi folosit si ca spatiu comercial sau de birouri.

Locatia apartamentului este excelenta, in imediata apropiere aflandu-se Parcul Izvor, Hotel Capital Plaza, Trezoreria Sectorului 5, Autoritatea de Supraveghere Financiara, dar si mijloace de transport in comun: statia STB 361 si statia de metrou Izvor.

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!