adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Apartament 3 camere -Bragadiru 0% comision

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat la etajul 1 al unui bloc, in apropierea capitalei, intr-o zona linistita ferita de aglomeratia infernala, avand acces la mijloacele de transport in comun si la centrele comerciale( Leroy Merlin, Mega Image, Lidl, Penny). Imobilul detine 2 bai, 1 dormitor matrimonial.

Imobilul este racordat la toate utilitatile orasului:

-apa curenta

- canalizare

- electricitate

- gaze

Apartamentul are o suprafata utila de 75mp, este decomandat si excelent compartimentat, spatios, foarte bine gandit si se face remarcat prin finisajele atent alese.

Proiectul a plecat de la ideea construirii unui ansamblu unicat, atat prin arhitectura sa, cat si prin calitatea materialelor folosite. Astfel am adus langa noi constructori de prestigiu ce au castigat increderea in piata prin construirea unora dintre cele mai reprezentative cladiri ale Bucurestiului modern.

Va oferim un echilibru perfect intre design deosebit, calitatea materialelor, profesionalismul celor ce si-au adus aportul in realizarea sa, a atentiei la detalii.

Suntem situati in imediata vecinatate a Municipiului Bucuresti, intr-o zona rezidentiala ce se afla in plina dezvoltare, la 5 minute de Cora Alexandriei ( acolo unde regasim multiple facilitati pentru petrecerea timpului liber), accesul se poate face din Soseaua Alexandriei sau din Prelungirea Ghencea, astfel incat timpul petrecut in trafic pentru a ajunge in zona centrala a Bucurestiului sa fie unul cat mai mic. Tot in imediata apropiere avem Mega Image, Penny Market, Leroy Merlin, LIDL, Piata Bragadiru, restaurante, fast-food-uri, clinici medicale, statii RATB (302,438,439) si maxi-taxi din 10 in 10 minute.

Pentru mai multe detalii si oferte dati click pe anunturile utilizatorului sau accesati bragadiruimobiliare.ro

Anunturi publicate de: Bragadiru Residence