adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Apartament 3 Camere de Vanzare in Targu Mures, Strada Prieteniei Tudor

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Vă oferim spre vânzare un apartament decomandat situat pe strada Prieteniei, în Zona Tudor, o zonă frumoasă şi liniştită.

Acesta are o suprafaţă de 67 mp şi este situat la parterul înalt unui bloc format din patru etaje. Blocul a fost reabilitat termic.

Acesta este format din trei camere, două băi, o bucătărie, un hol, şi o debara.

Încăperile sunt renovate în totalitate, modern amenajate cu parchet, gresie şi faianţă.

Confortul termic este asigurat de centrala termică şi de geamurile tip termopan.

Cei interesaţi pot achiziţiona apartamentul parţial mobilat şi utilat la preţul de 64.700 euro.

Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni şi experimentaţi parteneri în realizarea tranzacţiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet şi cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.

Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienţilor noştri… ne ajută să obţinem rezultate mai bune şi, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienţilor.

Pentru clienţii cumpărători, comisionul este 0%.

Compania Private Estate a ales cei mai buni şi experimentaţi parteneri în realizarea tranzacţiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet şi cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.

Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienţilor noştri... ne ajută să obţinem rezultate mai bune şi, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienţilor.

Pentru clienţii cumpărători, comisionul este 0%.