adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Apartament 2 Camere, 50 mp, et. 4, Vlaicu, Fortuna

Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

DETALII PROPRIETATE

In zona Vlaicu, Fortuna,intr-un bloc de 4 nivele, in fata caruia sta asternut un separeu de alei decorat cu spatii verzi ingrijite si spatii de joaca pentru copii, la 3 minute de strada principala Calea Aurel Vlaicu si 5 minute de statia de tramvai, regasim la etajul 4, un imobil in suprafata 50 mp conform CF, ideal pentru o persoana sau cuplu tanar. 

Aflat intr-o locatie linistita, apartamentul asteapta persoana care sa il transforme in locuinta unde se vor naste amintirile celor mai frumoase momente din viata.

Aflate in imediata apropriere se gasesc:

* Piata Fortuna si Penny Market,

*Kaufland si Lidl,

*Spatii de joaca special amenajate,

*Gradinita cu Program Prelungit,

*Scoala Generala,

*Mijloace de transport in comun,

*Institutii de cult

PRET 29 000 EURO

REPREZENTAT EXCLUSIV TENCASA

IMPORTANT IN PROCESUL DE ACHIZITIE!

-Oferim consiliere si asistenta permanenta pana la finalizarea tranzactiei imobiliare. 

-Va sprijinim in procesul de creditare prin expertii mediatori de credite in baza colaborarilor noastre cu institutiile bancare, de la intocmirea dosarului pana la obtinerea definitiva a creditului.

-Abordam impreuna etapele prin care trece un cumparator pana in momentul cand devine proprietar evitand toate greselile pe care cumparatorii tind sa le faca in tranzactiile imobiliare.

-Gestionam toate demersurile pana in momentul cand veti deveni proprietar, de la inceputul cautarii (Ghid Cumparator), pana la relatiile si procedurile dintre cumparator-vanzator-banca-notar.

-Acest imobil poate fi achizitionat prin credit ipotecar/imobiliar cu un avans chiar mai mic de 10% din pretul de achizitiei fara credit de nevoi personale in paralel in cuantum de 25% din valoarea proprietatii.

-Plata onorariului catre TenCasa se face doar daca trazactia se finalizeaza, dupa semnarea contractului notarial de vanzare-cumparare.

REPREZENTAT EXCLUSIV TENCASA

Anunturi publicate de: TenCasa