adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Aparat anti tantari, muste si alte insecte, de interior sau exterior

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

NOTA: Produsele vandute sunt NOI, in ambalajul original. In cazul in care apar probleme cu produsele (in 30 de zile) acestea vor fi inlocuite.

Preturile per bucata sunt FIXE ! (SE NEGOCIAZA LA CANTITATE-MIN 10 BUCATI)

Livrare personala sector 6 zona Crangasi, in tara prin FAN COURIER-14 LEI, in Bucuresti 12 LEI.

Daca comanda depaseste suma de 200 LEI, ofer transport gratuit prin Fan Courier (in reteaua curierului).

Scapa de tantari, muste si alte insecte cu Noul Insect Killer, aparat anti tantari, anti muste si alte insecte, fie ca vrei sa stai pe terasa, balcon sau in casa!

Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele.

Aparatul prezinta siguranta pentru scurtcircuit. Deasemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase metalice, de siguranta, ce nu este sub tensiune electrica. Pentru o eficienta maxima, este recomandat ca aparatul sa se monteze in centrul camerei, suspendat, astfel incat radiatia lampilor UV sa acopere o suprafata maxima. Poate fi montat si in alte locuri din camera, cu conditia sa ii asigurati o baza stabila.

Recomandam pozitionarea aparatului la o inaltime de 1.5 – 2 m, aceasta fiind inaltimea la care insectele zboara. Alimentarea se face la 220V. Puteti folosi aparatul pe toata durata anului. Recomandam sa il instalati intr-un loc ferit de lumina (nu pozitionati aparatul in dreptul usilor si ferestrelor, sau sub lampi si lustre), intrucat eficienta aparatului va fi afectata. Aparatul este destinat atat uzului interior, cat si exterior. Totusi, nu permiteti contactul produsului cu apa, altfel riscati distrugerea aparatului. Poate fi folosit cu succes in gradina, pe terase, in restaurante si baruri, cluburi, pe balcon, in spatii de lucru, magazine, carmangerii, macelarii, oriunde e nevoie de protectie impotriva insectelor si nu se doreste utilizarea insecticidelor.

Design-ul aparatului este unul placut, cu linii simple, moderne.

Materialul din care este confectionat grilajul de inalta tensiune este inoxidabil.

CULORI DISPONIBILE IN FUNCTIE DE STOC: NEGRU,ALBASTRU VERDE.

Specificatii tehnice: Suprafata acoperita: aprox 30 mp Lampa: 1 x 3 Watt UV Lamp Alimentare: 230 V