adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Acoperişuri Suntem o firma serioasa care ofera servicii de montaj ti

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Acoperişuri Suntem o firma serioasa care ofera servicii de montaj tigla si reparatii acoperis. Ne deplasam in toata tara. Lucrarile noastre

MONTAJ ACOPERIS

CALITATE 100%

Firma noastra care se ocupa cu montajul si reparatia de acoperis va ofera servicii de calitate durabile, rezistente in timp. Noi lucram numai cu materiale de cea mai buna calitate, tocmai pentru ca montajul acoperisului sau reparatia de acoperis sa dureze foarte mult timp. Astfel, clientii nostrii sunt multumiti si ne recomanda cu placere.

OFERIM CONSULTANTA GRATUITA, PRECUM SI UN DEVIZ GRATUIT AL COSTURILOR PENTRU REPARATIA SAU MONTAJUL DE ACOPERIS DE CARE AVETI NEVOIE!

REPARATII ACOPERIS

SERIOZITATE 100%

Ne implicam total in munca noastra! Fiecare reparatie de acoperis, fiecare mp de tigla metalica sau ceramica montat este pus cu simt de raspundere, deoarece suntem de parere ca un client multumit ne va aduce un alt client care are nevoie la randul lui sa fie multumit.

Montajul unui acoperis necesita mare atentie si trebuiesc luati in calcul mai multi factori, de acestia depind rezistenta in timp a acoperisului dumneavoastra. Noi executam montaje de acoperis la un pret competitiv, cu deosebirea ca va asiguram si un montaj de calitate. In timp veti realiza avantajul colaborarii cu noi: acoperisul dumneavoastra rezista foarte multi ani fara sa fie nevoie sa interveniti cu reparatii la el.

Pentru comenzi:

ACOPERIRE

Ne deplasam exact unde aveti nevoie de noi in toata ţara

Cele mai multe lucrari de montaj acoperis le-am efectuat

Materialele folosite de noi sunt de buna calitate atat in montajul de tigla metalica cat si in montajul de tigla ceramica. Folosim de asemenea materiale de buna calitate si in montajul parazapezilor, al jgheaburilor si al burlanelor.

Pentru detalii si comenzi va rugam sa ne contactati

 

CLIENTI MULTUMITI

Fiecare client este important pentru noi, fie ca este vorba de o lucrare mare sau mica, noi acordam maxima atentie la calitatea executiei lucrarilor de reparatii sau la montajul acoperisului si accesoriilor de care aveti nevoie.

Oferim SERIOZITATE, CALITATE, INCREDERE, PROFESIONALISM 100% !

Pentru detalii si comenzi va rugam sa ne contactati

AVEM GRIJA DE ACOPERISULDUMNEAVOASTRA

Noi avem grija de acoperisul casei dumneavastra! Fie ca este vorba de o lucrare de reparatie acoperis, fie ca este vorba de un montaj tigla metalica sau ceramica, montaj accesorii sau sisteme complete acoperis, la noi gasiti ceea ce aveti nevoie: CALITATE, INCREDERE, GARANTIE, FIRMA SERIOASA!

Ne deplasam in toata tara si va oferim:

reparatii acoperismontaj acoperis tigla ceramicamontaj acoperis tigla metalicamontaj lindabjgheaburiburlaneparazapezimansardaricase din lemnsisteme complete si accesorii acoperisCONSULTANTA GRATUITA

Pentru detalii si comenzi va rugam sa ne contactati