adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

2 camere,decomandat,61 mp utili,250 m de metrou Dimitrie Leonida

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Ansamblul rezidential SP Berceni 100 este un complex de locuinte cochet si elegant, arhitectura exterioara fiind una calda si atragatoare.

este un proiect deosebit amplasat pe Soseaua Berceni, ce promite casa ideala pentru orice cumparator. Acesta este complet dezvoltat din punct de vedere urbanistic: strazi asfaltate, trotuare pietonale si spatii verzi amenajate, iluminat stradal, utilitati complete.

Amplasat în zona Berceni - Metrou Dimitrie Leonida, acest ansamblu vine cu o varietate de oferte printre care se numără garsoniere şi apartamente cu două camere sau trei camere, în imobile cu un regim de înălţime de P+9Etaje, cu o arhitectură aparte ce se diferenţiază prin stil şi unicitate.

Toate categoriile de locuinte ce se regasesc in acest ansamblu beneficiaza de compartimentari care asigura spatii deschise si functionale, adecvate stilului de viata modern.

Dezvoltatorul ofera posibilitatea de a va alege finisajele, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare.

Pozele sunt cu titlu informativ,pentru mai multe detalii contactati-ma , Dobrea Valentin!

Anunturi publicate de: Berceni Rezidential