adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

1 Decembrie

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

1 Decembrie

De vanzare casa 4 camere, 3 bai, in cartier rezidential Green City, com. 1 Decembrie, Ilfov, 9 km de Bucuresti, pe DN 5 (drum european cu 2 benzi pe sens), 15 minute pe ceas pana la metrou.

Complexul din Zona Metropolitana Bucuresti, este situat in vecinatatea raului Arges, pe terenul unui fost domeniu regal, cu o suprafata verde similara cu intinderea parcului Cismigiu (120 ha).

Toate utilitatile disponibile: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV, Telefon, strazi asfaltate, trotuare generoase.

Suprafata desfasurata a casei pe 153,44 mp construiti, din care 118,71 mp constituie suprafata utila, si o curte generoasa de 120 mp pavata partial, cu poarta acces auto, cu un petic de verdeata, gradina cu flori si jardiniere mari, plante urcatoare pentru umbra si intimitate.

La parter avem livingul, bucataria si un grup sanitar, iar la etaj, un dormitor matrimonial cu baie proprie, alte doua dormitoare si inca o baie.

Casa este complet utilata si mobilata (Ikea, Mobexpert). Bucataria este inchisa, utilata complet (cuptor electric, plita pe gaz, hota). Centrala pe gaz Ariston perfect functionala.

Casa se afla pe singura strada locuita integral, zona sigura, cu vecini grozavi. Infractionalitate aproape de zero.

Avem Mega Image mare langa cartier, restaurante, loc de joaca copii, sala fitness, parc natural.

Gradinita de stat si scoala 1 - 8 in comuna, foarte aproape, chiar la marginea complexului.

Transport Bucuresti, maxitaxi 572 (25 min. pana la Metrou Eroii Revolutiei), 571, 573, RATB linia 465 (pana la metrou Eroii Revolutiei).

Va asteptam sa o vedeti!

De asemenea puteti solicita mai multe fotografii sau filmulete.