adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Vila intima, duplex, Clinceni, constructie 2020, 88.000 Euro

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Vila intima, duplex, Clinceni, constructie 2020, 88.000 Euro

Cand iti alegi noul camin, te gandesti atat la confortul tau cat si la al celor dragi. "Acasa" este calduros, cu camere spatioase si luminoase, ideale pentru serile in familie sau cu prietenii, liniste si confort oferite de lipsa agitatiei cotidiene din Bucuresti. "Acasa", in viziunea noastra, inseamna relaxant, cu o curte generoasa cu spatii verzi, aer curat, toate acestea imbinate cu accesul facil catre scoli si gradinite, magazine, restaurante, dar si catre puncte de interes ale capitalei.

PyfRealEstate va propune noul "acasa"! Situata intr-o locatie linistita, in zona Clinceni, aceasta vila are 5 camere dispuse pe parter si etaj plus mansarda dupa cum urmeaza:

-la parter se afla bucataria, dormitorul si livingul spatioase plus toaleta

-la etajul 1 gasim 3 dormitoare, unul dintre ele fiind matrimonial, cu propria baie, plus inca o toaleta

-mansarda este open space, existand posibilitatea amenajarii sale in functie de nevoile dumneavoastra

Vila, cu o suprafata utila de 135mp si amprenta de 68mp, este construita pe un teren de 260mp, din care curte libera de 200mp. Curtea este spatioasa, conceputa astfel incat sa va puteti bucura cat mai mult de zilele insorite de vara sau de iernile cu zapada.

Vila se vinde la cheie, complet finisata, nemobilata, oferindu-va posibilitatea de a va amenaja caminul dupa propriul plac.

Vila a fost construita in anul 2020, cu simt de raspundere, fapt ce se reflecta si in calitatea finisajelor.

Daca simti ca proprietatea propusa de noi poate deveni noul camin calduros pe care il cauti, contacteaza-ne la numarul de telefon afisat si haide la vizionare!