adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Vila deosebita complet mobilata

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Vila deosebita complet mobilata

Eleganta stil si rafinament!

Va incanta ideea de a avea locuinta pe o strada privata, linistita , intr-o zona exclusiv de vile unde vecinii sa fie de calitate?

Va doriti o curte in care linistea si relaxarea sa fuzioneze pentru a contribui la deconectarea dumneavoastra de stresul cotidian?

Va place sa fiti inconjurat de natura si sa va retrageti intr-o oaza de verdeata in care nici o planta nu creste la intamplare? Unde fiecarui arbust si fiecarui element de décor i-a fost atribuit locul sau de catre un peisagist dupa indelungi calcule de compatibilitate? Atunci bun venit Acasa!

Vila deosebita cu regim de inaltime P+2 , construita in anul 2010,finisata integral cu materiale exclusiviste: in bai cu Mozaic Sicis cu foita de aur-tip tablou , pardoseala granit Netuno Bordeaux Brazilia , in camere parchet triplu stratificat cu furnir de nuc american ,pe holuri si in bucatarie granit , faianta Spania , usi Pinum cu furnir de nuc , geamuri termoizolante cu tamplarie Pvc Salamander clasa Top , 7 camere , geam tripan , cu deschideri duble , rabatabile si culisante.

La parter si in bai incalzirea se face cu ajutorul unui sistem de incalzire prin pardoseala,caloriferele din restul casei sunt de la Michel Cinier , Brem si Cordivari , tip decorativ.

Incalzirea se face prin intermediul unei centrale termice Vaillant cu vas de expansiune si boiler de 300 l .

Aparatele de aer conditionat sunt marca LG Inverter tip tablou Art Cool Gallery.

Mobilierul casei a fost foarte atent ales , in living regasim mobilier Cattelan Italia , in bucatarie mobilier Maestri Cucina Italia si electrocasnice Miele si Franke, dressingul este dotat cu accesorii Servetto , iar baile sunt utilate cu obiecte sanitare Grohe si Porcelanosa , sistem de dus Steinberg incastrat in tavan si sistem de boxe integrat. In dormitoare gasim paturi din piele si saltele Magniflex. Toate intrerupatoarele si prizele sunt marca Btcino.

Pentru un plus de siguranta si confort , vila este dotata cu video interfon cu 4 posturi.

In curte este amenajat un gratar unde puteti prepara bucate alese pe care ulterior le puteti servi pe terasa superb amenajata in curte , inconjurati de arbori si plante deosebite . E o desfatare sa stai intr-un colt de natura amenajat pe terasa casei tale.