adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

VILA- 150000E--PRELUNGIREA GHENCEA-MARGELELOR-COMISION 0!

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

VILA- 150000E--PRELUNGIREA GHENCEA-MARGELELOR-COMISION 0!

OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1 Beneficii oferite de zona: Agentia imobiliara Activ Imob are placerea de a va prezenta spre vanzare o vila individuala ce este amplasata in in zona Prelungirea Ghencea - Margelelor, in apropiere de mijloacele de transport atat de pe strada Dantelei cat si din strada Prelungirea Ghencea. Amplasamentul casei ofera oportunitatea de a utiliza casa si terenul aferent atat pentru locuit cat si pentru o afacere: birou notarial, spatiu comercial, azil de batrani, afterschool - vila ideala pentru locuit dar si pentru firma.

2 Beneficiile ofertei : Vila construita in 2013, are un regim de inaltime p 1 m cu o suprafata totala a terenului de 600 mp, cu o amprenta a casei de 107 mp si cu o suprafata a casei de 200mp. . Imobilul este construit pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor precum si compartimentarea interioara este din caramida Porotherm de de cea mai buna calitate, peste care s-a montat sistemul termoizolant din polistiren. Locuinta are 5 camere, o bucatarie , 2 terase, 2 balcoane, 3 grupuri sanitare, o camera tehnica, 2 spatii de depozitare- dressing .

Casa este dispusa astfel: la parter avem living cu iesire spre terasa casei, o bucatarie deschisa , un dormitor, o baie, un spatiu de depozitare si o camera tehnica . La etaj avem 3 dormitoare spatioase, un dressing, 2 balcoane si 2 gurpuri sanitare. Unul dintre domitoare este matrimonial de aproximativ 18mp dotat cu baie, balcon si dressing. Accesul spre pod se face pe scara de lemn. Podul are la coama aproximativ 2 metri si se intinde pe o suprafata destul de mare astfel incat acesta poate fi utilizat atat pentru spatiiu de depozitare cat si crearea unui loc de joaca pentru copii sau a unui birou.

Langa vila asa cum se poate vedea si din poze, exista un teren pe care se mai poate construi inca o casa sau poate fi folosit pentru parcari in situatia in care se doreste ca destinatia casei sa fie sediu social - firma

Casa este bransata la toate utilitatile. Strazile sunt asfaltate si iluminate, astfel incat accesul la vila este facil atat cu masina cat si pietonal.

PRETUL ESTE DE LA 150.000E FARA TERENUL DE LANGA CASA SI ANUME CEI 280MP SAU CU TOT CU ACEST TEREN PRETUL ESTE DE 169.000E!

COMISION 0 LA DUMNEAVOASTRA LA CUMPARATOR!

OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.

Agentia Imobiliara Activ Imob detine logistica necesara pentru vanzarea si in Cryptomonede pana deveniti proprietar in forma autentica la notar.

3. Situatia juridica: acte la zi

La noi veti gasi aproape tot ceea ce cautati la o casa: multe camere, locuri de depozitare, curte mare cu spatiu pentru parcari, loc de joaca pentru copii, terase pentru a petrece timpul liber intr un mod cat mai placut.

Va asteptam acasa!

ID ACTIV IMOB: CASA te bucuri!!! 212786