adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Ultracentral Mizil

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Ultracentral Mizil

Va oferim spre achizitie un apartament (3 camere – decomandat – etaj 1) situat in zona ultracentrala a orasului Mizil (deasupra Alexandra Café, vis a vis de magazinul Profi).

Apartamentul:

- Dispune de 3 camere, 2 holuri de acces, bucatarie, 2 bai, 2 debarale pentru depozitare, balcon inchis, terasa, acces la uscator, vedere atat catre platoul central / centrul orasului, cat si pe partea opusa - catre zona de parcare dintre blocuri.

- Este spatios, avand o suprafata utila de 67,25 mp, orientarea atat la est cat si la vest oferindu-va un spatiu de locuit extrem de luminos si placut.

- Se gaseste intr-o stare foarte buna si dispune de usa de acces metalica, centrala proprie si instalatie de aer conditionat (rece/cald), faianta, gresie, parchet, geamuri termopan prevazute cu rulouri la exterior si sistem de alarma; accesul in scara se face pe baza de cartela magnetica/interfon.

- se vinde complet mobilat si utilat asa cum este prezentat in fotografii.

- este disponibil imediat si are toate actele necesare vanzarii (acte de proprietate, cadastru, intabulare, certificat energetic).

Pentru vizionari si informatii suplimentare va rugam sa apelati numarul de contact ce insoteste anuntul.

Va multumim!