adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Tractor Japonez rulat Iseki TX1000 Putere motor 11CP 4WD - EdoLike

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Parteneriatul Romano-Japonez EdoLike SRL va propune astazi tractorul Japonez rulat ISEKI TX1000, Motor 2 cilindrii de 11CP Transmisie 4X4 . Este utilajul ideal pentru gradini, solarii si culturi dense (lavanda) avsnd latimea frezei cea mai mica din productia Japoneza.

Pentru a vizualiza oferta completa si actualizata va rugam sa accesati site-ul firmei noastre:www.edolike.ro

In vederea alocarii timpului necesar fiecarui client ce doreste sa testeze un astfel de utilaj, planificarea vizitelor se face NUMAI cu programare telefonica sau prin email.

Preturile sunt fixe si finale si vor fi platite prin banca in baza facturii eliberate. Transportul tractorului la cumparator este gratuit pe o raza de 100 Km. Toate tractoarele sunt inspectate tehnic de catre partenerul nostru din Japonia (motor, transmisie, sistem hidraulic) si au revizia efectuata (schimb ulei, filtre, curele eventual acumulator).

Acestea NU sunt tractoare reconditionate sau "cosmetizate" ci sunt selectate atent numai cele in stare buna de functionare (motor, transmisie si hidraulica) dupa o inspectie riguroasa din loturile puse la dispozitie spre vanzare direct de fermierii din Japonia.

Se ofera garantie legala de conformitate.

Pentru importul din luna noiembrie se primesc rezervari la adresa de email disponibila pe site-ul firmei EdoLike SRL www.edolike.ro