adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Titan, Th. Pallady, metrou Nicolae Teclu, sector 3, 2 camere

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Titan, Th. Pallady, metrou Nicolae Teclu, sector 3, 2 camere

Achizitie: direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 20% la antecontract: 111.092 Euro TVA inclus

Pret promotional - avans 5% la antecontract: 108.467 Euro TVA inclus

Pentru detalii complete si vizionari va rugam sa ne sunati la :

0770.410.410

0770.450.450

Apartamentul este amplasat la aproximativ 10 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si mijloacele de transport in comun STB. In proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.

Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential alcatuit din 6 blocuri cu regim de inaltime Ds+P+10E dotate cu lifturi moderne, parcari subterane, supraterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 76.52mp. Acesta este alcatuit din 1 living, 1 bucatarie, 1 dormitor, 1 grup sanitar, 1 hol si 1 terasa cu acces din camera de zi, bucatarie si dormitor.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.