adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Titan - Th. Pallady - Metrou Nicolae Teclu, sector 3

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Titan - Th. Pallady - Metrou Nicolae Teclu, sector 3

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 25% la antecontract: 140.900 € TVA inclus

Pret promotional - avans 15% la antecontract: 143.500 € TVA inclus

Pentru detalii complete si vizionari va rugam sa ne sunati la :

0770.410.410

0770.450.450

Apartamentul este amplasat la aproximativ 10 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Image, Dedeman, Leroy Merlin.

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime P+7E, dotat cu lift modern si parcari supraterane si subterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 135.3 mp. Acesta este alcatuit din: un living, o bucatarie, doua dormitoare, doua bai, doua holuri si o terasa avand acces din toate camerele.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam tripan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.