adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Titan - Th. Pallady - Metrou Nicolae Teclu, sector 3

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Titan - Th. Pallady - Metrou Nicolae Teclu, sector 3

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - plata integrala la antecontract: 72.851 Euro TVA inclus

Pret promotional - avans 15% la antecontract: 78.798 Euro TVA inclus

Pentru detalii complete si vizionari va rugam sa ne sunati la :

0770.410.410

0770.450.450

Apartamentul este amplasat la aproximativ 15 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Image, Dedeman, Leroy Merlin.

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+3Et, dotat cu lift modern si parcari subterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 59.47 mp. Acesta este alcatuit din: un living, o bucatarie, un dormitor, baie, hol, un balcon cu acces din camera de zi si bucatarie.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.