adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Titan, Th. Pallady, Metrou Nicolae Teclu, sector 3, 2 camere

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Titan, Th. Pallady, Metrou Nicolae Teclu, sector 3, 2 camere

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 80% la antecontract: 75,028 Euro + TVA

Pret promotional - avans 15% la antecontract: 78,779 Euro + TVA

Pentru detalii complete si vizionari va rugam sa ne sunati la :

0770.410.410

0770.450.450

Apartamentul este amplasat la aproximativ 7 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu. In proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan Titan, Iris Mall, Auchan Pallady, Dedeman, Jumbo, Kaufland, Ikea.

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime S+P+4E+5R, dotat cu lift modern si parcari supraterane si subterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 65.75 mp. Acesta este alcatuit din: o camera de zi, o bucatarie, un dormitor , o baie, hol si un balcon avand acces din dormitor, bucatarie si camera de zi.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam tripan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.