adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Titan. Apartament 2 camere Titan - Pallady - metrou Nicolae Teclu

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Titan. Apartament 2 camere Titan - Pallady - metrou Nicolae Teclu

Apartamentul de 2 camere este amplasat la aproximativ 15 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si la 10 minute fata de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Titan, Iris Mall, Auchan Pallady, Dedeman, Jumbo, Kaufland, Ikea.

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+6E, dotat cu lift modern si parcari atat subterane cat si supraetajate. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 70.05 mp. Acesta este alcatuit din 1 living , 1 dormitor, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol si 1 balcon cu acces din living, bucatarie si dormitor.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam tripan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Direct Dezvoltator. Comision 0%

Cash: Avans 80% la antecontract : 65.000 Euro

Credit Ipotecar: avans 15% la antecontract: 68.000 Euro

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.