adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Theodor Pallady, apartament 3 camere decomandat spatios Nicolae Teclu metrou

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Theodor Pallady, apartament 3 camere decomandat spatios Nicolae Teclu metrou

SuperOferta!

Apartament de 3 camere decomandat cu suprafata totala utila de 74,60 mp la pretul promotional de 80.500 euro pentru plata cash 90 %. Preturile nu contin tva .

Un nou ansamblu rezidential cu un regim de inaltime de P+5 amplasat la doar 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Nicolae Teclu, cu acces la magazine, supermarket, Mall, in apropiere de Parcul Teilor, cu un coeficient ridicat de calitate .

Acest proiect se diferentiaza de toate celelalte proiecte actuale prin detalii foarte importante pentru orice familie, locuri de joaca amenajate pentru copii, spatii de recreere, locuri de parcare atat la interior cat si la exterior, calitatea constructiei, dar si a finisajelor.

Va oferim apartamente foarte bine compartimentate, cu o arhitectura foarte clara si bine proportionata, beneficiind de spatii generoase, de ferestre largi si bine iluminate . Regasim materiale de constructie si finisaje din cele mai de top si calitate firme .

Constructia este realizata pe cadre din beton armat si compartimentarea realizata cu caramida Porotherm de 250 x 300 x 238 mm si 500 x 150 x 238 mm, fapt pentru care constructia in sine confera siguranta si confort .

Izolatia constructiei, una de foarte buna calitate atat termica cat si fonica .

Apartamentul va fi predat la cheie cu toate bransamentele(Enel, Engie, Apanova ) .

Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman si Decathlon Pallady, Leroy Merlin, restaurante, pizzerii, cafenele, parcuri. Un avantaj pentru familiile cu copii sunt unitatile de invatamant din apropiere : Scoala nr. 92, Gradinita nr. 211, Scoala nr. 20, Scoala nr. 200, After School, Liceul International de Informatica, Scoala Spectrum, Gradinita nr. 68, Gradinita nr. 160, Gradinita nr. 196, Scoala gimnaziala nr. 116, Scoala gimnaziala nr. 82, Scoala gimnaziala nr. 149, Colegiul tehnic Costin D. Nenitescu. Accesul catre centrul orasului este facil si rapid, atat pentru cei care folosesc autoturismul, cat si pentru cei care prefera mijloacele de transport in comun.

Ansamblul ofera viitorilor proprietari accesul usor si rapid la Bdul. Theodor Pallady, Str. Bratarii si Bdul. 1 Decembrie 1918, unde se afla statii de metrou, iar ca alternative exista si celalalte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei: RATB 23; 27; 40; N111 si altele.

Oferim asistenta in vederea intocmirii dosarului de creditare .

Pozele au titlul de prezentare. Comision 0 % .

Recomand vizionare.

Persoana de contact:

Razvan Florian 0732.581.538

Detalii zona: 10 minute metrou Nicolae Teclu

2 minute Parcul Teilor

5 minute Lidl

8 minute Auchan Titan

Reper: Theodor Pallady - metrou Nicolae Teclu